Succesvolle Content Strategie

Een jaar lang de allerbeste content en inspiratie voor het bouwen van een krachtig merk op social media!

*Nooit meer stress over je content
*Meer tijdwinst per week
*Meer engagement, meer likes
*Werken met een bewezen strategie

- De allerbeste quotes die bij iedereen in de smaak vallen
- Hoe je op een authentieke manier gemakkelijk jouw brand in de markt kunt zetten
- Een duidelijke structuur met een vast thema voor veel meer interactie en rust
- Verschillende posts die bij mij de meeste likes hebben gekregen, zodat je inzicht krijgt wat het beste werkt en hoe je dit kunt toepassen voor jezelf
- Handige content planner die zorgt voor méér overzicht in je bedrijf en voor het inplannen van je content.
- En nog veel meer ins & outs van deze tijd

Incl. mijn eigen strategie [normale prijs €197,- nu voor maar slechts €47,-]

Succesvolle Content Strategie

Zaina de Beer

Ik heb van Artjanna geleerd dat het op instagram meer is dan gewoon quotes posten met een mooie foto. Het gaat vooral om interactie zoeken met je klanten/volgers, vragen stellen of zelf een mening delen. Want dit is voor mij het belangrijkste, nl een band opbouwen met medeondernemers. Ik ben zo benieuwd naar hun rituelen en hoe zij omgaan met ondernemerschap. Dit motiveert me. Thanks Artjanna!

Margreet Stegeman- Monkey Design

Artjanna geeft heel veel inspirerende tips. Zo krijg je voorbeelden van handige apps die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het inplannen van je posts en handige direct toepasbare tips. Iedere week heb ik voldoende quotes en conversation starters om mijn content mee in te plannen. Dit laatste zorgt voor echte verbinding met je volgers, ze zijn echt geniaal.

Michelle Oren

Jouw Content Inspiratie kwam precies op het goede moment. Voor een heel jaar content inspiratie brengt rust. De mail waarin je bijvoorbeeld een tool voorstel en kort uitlegt werkt super voor mij. De bijlage met content inspiratie is heel helder en gestructureerd. De quotes zijn inspirerend en goed bruikbaar. De tips geven een energie boost. De conversatie starters zijn geweldig. Ik ben blij en tevreden met je content en ik weet zeker dat vele dit met mij delen.